divendres, 21 d’abril del 2017

Projecte comunitari PIPA'16. Land Art. Amb l'espai Tataküa


Land Art 5Ritmes, projecte seleccionat PIPA 2016


Un projecte comunitari juntament amb l'entitat Espai Tataküa que busca relacionar dos centres educatius al marge de l'educació formal amb la intenció de generar un diàleg amb la natura.
Una ocasió extraordinària per donar a conèixer el què poden ser capaços d'arribar a fer i de visibilitzar el retorn a la societat del seu aprenentatge. 





Performance de cloenda del projecte liderat per l'Associació Tataküa i Noves Oportunitats
Este divendres 7 d'abril a les 19:00 hi haurà l'acció de cloenda de Land Art 5Ritmes, projecte seleccionat a l'edició d'enguany de la tercera convocatòria PIPA (Projectes d'Intervenció Pedagògica i Artística), proposta emmarcada dins L'Aula al Pati.
Land Art 5Ritmes, liderat per l'Associació Tataküa i el Centre de Noves Oportunitats d'Amposta, és un projecte que és un repte per a tots els actors que participaran de l'experiència comunitària on a través de l'art, la música i els elements naturals se vol oferir l'oportunitat a un grup de joves per a expressar-se tal i com són sota una mirada respectuosa, sense jutjar ni pressionar, per reforçar el treball individual i de grup, com a un valor de llibertat així com de responsabilitat i poder fer-los sentir protagonistes del seu propi aprenentatge.
Amb la intenció de compartir una mirada activa per a acompanyar i veure créixer persones proactives, se vol aprendre amb valors crítics i reflexius per acompanyar persones que no s'ho creguen tot i que necessiten connectar-se per a poder activar una xarxa social forta, respectuosa i creativa, donant èmfasi a la participació, l'empoderament , la interacció, lo reconeixement, lo diàleg i la visibilitat més que al resultat final.
Ambdós entitats coproduixen esta intervenció creativa comunitària per fer de l'art un mitjà de diàleg, d'expressió i de comunicació sentint que aquesta experiència pot ajudar a construir nous processos relacionals en los que els seus participants s'han de sentit bé contribuint a transformar el seu entorn.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada