dijous, 3 de març del 2016

Objectius del Centre de Noves Oportunitats.


Objectius de NOVES OPORTUNITATS.
Els objectius del projecte "Noves oportunitats" són promoure el retorn al sistema educatiu reglat dels joves i les joves, millorar la seva ocupabilitat per afavorir la inserció al mercat de treball i dissenyar un model d'intervenció amb aquest col·lectiu per poder replicar el projecte.
La formació durarà dos anys i comptarà amb la col·laboració grans empreses, pimes i persones voluntàries. A més dels aspectes laborals, es treballaran també aquells que estan relacionats amb el creixement personal i la participació ciutadana.
"Noves oportunitats" vol donar protagonisme als joves i les joves i potenciar el treball en xarxa amb les empreses que hi participen com a elements innovadors. La idea és que els destinataris i destinatàries de la formació disposin del recursos necessaris per assolir els seus objectius.
Al llarg del procés formatiu es durà a terme moltes accions i activitats com ara mòduls per identificar les competències pròpies i crear la marca personal, tallers de legislació laboral, simulació d'entrevistes de treball, pràctiques i coaching a les empreses a partir del voluntariat corporatiu, visites guiades i mentoring d'anglès.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada